Lütfü Savaş ve Volkan Demirel Basın Toplantısı Düzenledi

Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Teknik Direktörümüz Volkan Demirel, basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Yeni Hatay Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısına Onursal Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş, Teknik Direktörümüz Volkan Demirel, Kulüp Başkanımız Nihat Tazearslan ve Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Onursal Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş;  “Biliyorsunuz bir hafta önce teknik direktörümüz Serkan Özbalta ile anlaşarak ayrıldık. Ondan bir gün sonra yeni hocamız Volkan Demirel ile görüşme yaptık. Bir gün sonra anlaşma sağladık. Çarşamba gününden itibaren de hocamız ve ekibi Atakaş Hatayspor için çalışmalara başladılar. Öncelikle Serkan hocamıza emekleri için teşekkür ediyorum. Kötü ve şanssız bir gidişatımız oldu ve yeni bir kan değişikliği ihtiyacı duyduk. Volkan hocamızın geçtiğimiz yıllardaki başarılarına baktık, çok başarılı bir hocamız. O da bizi takip ederek, Atakaş Hatayspor’u başarıya götüreceğine inanmış. Hem hocamıza, hem ekibine hem de camiamıza hayırlı olsun diyorum. İnşallah Sivasspor maçından itibaren bu 7 yıllık başarıya alışmış Hatayspor taraftarının yüzü tekrardan gülmeye devam eder. Sevmek,  güzel bir şey. Sevgiyi ifade etmek de çok güzel bir şey. Ama sahiplenmek çok zor bir şeydir. Takımı sahiplenmenizi istiyorum. 90 dakika susmadan takımını destekleyen bir Hatayspor taraftarının gelmesini bekliyorum. 7 yıldır hep yükselen bir serüvenimiz var. Sadece 6 haftalık bir suskunluk dönemimiz oldu ancak bu kötü gidişat en iyi ve en büyük takımlarda bile oluyor. Herkes bunu biliyor; Hatayspor’un düşme ihtimali olsa bile düşmez dedim. Düşmeyecek de. Volkan hocamızın hırsı ve kazanma arzusu çok başka. Bu takım çok daha iyi sonuçlar alacaktır, herkesi maça davet ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Teknik direktörümüz Volkan Demirel ise; “Başta Onursal Başkanımız Lütfü Savaş olmak üzere yönetim kurulumuza, beni Hatay camiasına kattıkları için, Hataylıları tanıttıkları için, buradaki ilgiyi, alakayı gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Gelmeden önce Hatayspor hakkında fikrimiz vardı, araştırmıştık, oyuncuları biliyorduk. Ancak buradaki olumlu havayı görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anladık. Başkanımın da dediği gibi, hem bizim adımıza hem Hatayspor adına hem de Türk futbolu adına inşallah güzel bir süreç olacaktır. Elimizden geldiği kadarıyla yapacaklarımızı biliyoruz. Yapacaklarımızın doğrultusunda da ekip arkadaşlarımla beraber çalışıyoruz. Yukarılara doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz inşallah. Biz buraya başarılı olmaya geldik. Başarılı olacağımıza da inanıyorum. Bu başarı için de bizim çalışmamız, oyuncuların mücadelesi yetmeyecektir. Taraftar, Hataylılar birlik olunca başarı yolumuz daha da kısa sürecektir. Çünkü taraftarla bağı kurup birlikte sevinip, birlikte üzülürsek her maçı kazanma sözü veremem ama her maç en üst seviyede mücadele etme sözünü verebilirim.  İlk 6 haftayı herkes kafasından silsin. Bundan sonra yeni bir sayfayla beraber Hatayspor’umuzu iyi oynatarak sonuç almaya odaklı bir takım oluşturacağız. Omuz omuza mücadele eden, sahada hırslı ve istekli bir şekilde mücadele edeceğiz. Takım çok mutlu, herkes çok iyi çalışıyor. İlk defa İstanbul’dan uzak kaldım ama burada hiç öyle bir şey hissetmedim. Her gören evine davet ediyor, sofra kurmak istiyor, bir şeyler yemek istiyor. Buradaki kadro yapısı bazıları için zayıf gelebilir ama ben olaya öyle bakmıyorum. Futbolda detaylar vardır. Sonuçta benim iki gözüm var ve ekibimle birlikte 16 göze sahibiz. Bize uygun bir takım olduğunu, burada oyun sistemimizi sahaya yansıtabileceğimizi ve sorumluluk almamız gerektiğini düşündük. Zor olan bir süreci güzelleştirmeye geldik. “ dedi

Kulüp Başkanımız Nihat Tazearslan: “Bizde hocamız gibi heyecanlandık. Görüşmelerde de aynı şekilde bir heyecan vardı. Ben hocamızın başarılı olacağına inanıyorum ve camiamız adına hayırlı olacağını düşünüyorum. Tekrardan hoş geldiniz hocam.” Şeklinde konuştu

Son olarak söz alan Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz: “Hocamıza ve ekibimize güvenimiz sonsuz. Kendisine hayırlı olsun diliyorum. Başarılı bir sezon başlangıcı olarak Sivasspor maçından itibaren hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Hocamıza tekrardan hoş geldiniz diyorum, hayırlı olsun.” Dedi.




  • Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir